© Gaziantep Futbol Kulübü

KULÜBÜMÜZ ŞAHİNBEY BELEDİYESİNİN DAVETİNE KATILDI04 Ekim 2024 Cuma

KULÜBÜMÜZ ŞAHİNBEY BELEDİYESİNİN DAVETİNE KATILDI

Gaziantep Futbol Kulübümüz, Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu’nun davetiyle genç öğrencilerle bir araya geldi. 


Kulüp Başkanımız, yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız “Gaziler diyarından, Şehitler diyarına” projesi kapsamında Çanakkale’ye gidecek olan öğrenciler ile bir araya geldi. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, coşku dolu anlar yaşanırken oyuncularımıza ve teknik direktörümüz Selçuk İnan’a yoğun ilgi gösterildi. Genç taraftarlarımız Beşiktaş maçında da takımlarını tribünde destekleme sözü vererek, başarı dileklerinde bulundular. 

Programın sonrasında ise Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu, takımımızı geleneksel sporlar merkezinde misafir etti. Futbolcularımızla yemekte bir araya gelen Sayın Tahmazoğlu, oyuncularımıza da spor merkezinde bulunan etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulunarak Beşiktaş maçı öncesi başarı dileklerini iletti.


Başkanımız Memik Yılmaz ve Selçuk İnan bu anlamlı davetten dolayı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürlerini sunarak, Beşiktaş maçında alacakları galibiyetle kendilerine armağan etmek istediklerini belirttiler.

Basın Fotoğrafları

Son Haberler