© Gaziantep Futbol Kulübü

ENGELSİZ ŞAHİNLERE SPONSOR DESTEĞİ14 Kasım 2023 Salı

ENGELSİZ ŞAHİNLERE SPONSOR DESTEĞİ

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, şampiyonluk hedefiyle mücadele ettiği Türkiye Tekerlekli Sandalye Süper Lig’inde önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.


Gaziantep’in en önemli eğitim kuruluşları arasında gösterilen Fİ Akademi ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız arasında yapılan anlaşmayla Engelsiz Şahinlerimizin resmi müsabakalarda kullanacağı formalar için sırt sponsorluğu anlaşması imzalandı. 


Yönetim Kurulu Üyemiz Halil Demir, Antrenörümüz Muharrem Karakafa ve idari Menajer Ramazan Taşkın’ın da katıldığı imza töreninde, Fİ Akademi adına Ömer İlkbaşaran ve Serhat Sökücü de yer aldı. 



Şampiyonluk yolunda her zaman Engelsiz Şahinlerin yanlarında olacaklarının sözünü veren Fİ Akademi Eğitim Kurumları yönetimi, Avrupa ve Türkiye’de oynayacakları maçlarda başarılar diledi. 


Teknik heyet ve basketbolcularımızda, verdikleri desteklerden dolayı Fİ Akademi yönetimine teşekkür ederek, sezon sonunda şampiyonluğu kazanarak Gaziantep’e armağan edeceklerinin sözünü verdiler.

Basın Fotoğrafları

Son Haberler