© Gaziantep Futbol Kulübü

BÜYÜK GAZİANTEP TARAFTARI29 Haziran 2024 Cumartesi

BÜYÜK GAZİANTEP TARAFTARI

BÜYÜK GAZİANTEP TARAFTARI

Gaziantep Futbol Kulübü yönetim kurulu olarak, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız asrın felaketinden bir hafta önce göreve geldiğimiz ve yaklaşık 1.5 yıldır sürdürdüğümüz bu onur verici görevi büyük fedakarlıklarla birlikte bu günlere taşıdık. 


Gaziantep şehrinin çok zor günlerden geçtiği bu süreçte, ekonomik sıkıntılarla da yüzleşilip bir çok konuda önemli çözümler yaratmayı başardık. Mütevazi imkanlarımızla depremin ardından lige devam edip, geçtiğimiz sezon ise Gaziantep şehrinin el ele vermesiyle Süper Lig mücadelemizi sürdürmeye devam etmekteyiz. 


Geride kalan sezonda ligde kalmanın değerinin farkındayız ve geçtiğimiz sezon için de hedefimiz bunu gerçekleştirmekti. İlk gün yaptığımız planlamada; geçtiğimiz sezonu ligde kalarak devam etmemiz halinde bir sonraki sezonda çok daha güzel günlerin başlangıcına imza atacağımıza olan inancımız vardı. Taraftarlarımızın, şehrimizin desteğiyle bu ilk adımı atmayı başardık. Şimdi ise önümüzde daha güzel günlerin başlangıcı var. Yeni sezonda taraftarlarımızın hayalini kurduğu bir takım yaratma amacıyla çalışmalarımıza ligin son düdüğü çaldığı andan başladık.


Birçok önemli isimle görüşmelerimize devam ettiğimizin bilinmesini istiyoruz. Bütçemiz doğrultusunda, taraftarlarımızın gurur duyacağı takımı yaratmak adına gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. 


Şahsım ve yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlarımızla birlikte, yeni sezonda da kırmızı-siyahlı armaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Geçmişten bugüne hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık, bugünden itibaren de elimizden gelenin her zaman en iyisini yaparak devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum. 


Geçtiğimiz sezon özlenen Gaziantep Taraftarını bir kez daha Türkiye’ye göstermiş bir kulüp olarak, yeni sezonda da bu birlikteliği göstermemiz gerektiği yadsınamaz bir gerçektir. Maddi manevi desteğe yeni sezonda da büyük ihtiyacımız olacaktır. Ancak bizler Gaziantep şehrindeki her bireyin bizlere desteğinin artarak devam edeceğine gönülden inanıyoruz. Sezonun sonundaki birlikteliği sürdürerek, daha güzel günleri hep birlikte inşaa edeceğiz.


Şehrimizin kıymetli protokolüne, iş adamlarımıza, büyük taraftarımıza ve saygıdeğer basın mensuplarımıza katkı ve desteklerinden dolayı bir kez teşekkür ederim.



Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.


Memik YILMAZ

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı

Basın Fotoğrafları

Son Haberler