© Gaziantep Futbol Kulübü

BAŞKANIMIZDAN ENGELSİZ ŞAHİNLERİMİZE İFTAR YEMEĞİ28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKANIMIZDAN ENGELSİZ ŞAHİNLERİMİZE İFTAR YEMEĞİ

Almanya IWBF EuroCup 3 birincisi Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımımız, Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, Teknik Direktörümüz Selçuk İnan, Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ve yöneticilerimizin de katıldığı iftar yemeğinde bir araya geldi.


Geçtiğimiz haftalarda Almanya’da düzenlenen IWBF EuroCup 3 finallerinde şehrimizi ve ülkemizi temsil eden Engelsiz Şahinlerimiz için verilen iftar yemeğinde, kazanılan grup birinciliği kupası da Başkanımız Memik Yılmaz’a takdim edildi.


BAŞKANIMIZ MEMİK YILMAZ; "BU GURURU SADECE GAZİANTEP’E DEĞİL TÜM TÜRKİYE’YE YAŞATTIĞINIZ İÇİN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİZ"


Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz, gerçekleştirilen yemekte yaptığı konuşmada Engelsiz Şahinler'imize teşekkür ederek; "Öncelikle bizlere böyle güzel bir gururu yaşattığınız için hepinize teşekkür ederim. Ben bu takımın hocalarına, oyuncularına ve çalışanlarına her zaman güvendim. Süper Lig’de de play-off müsabakalarında mücadele edeceksiniz ve inşallah camiamıza Türkiye şampiyonluğu da yaşatacaksınız. Bu yolda şahsım ve yönetim kurulu üyelerimle birlikte her zaman yanınızdayız. Almanya’da bizleri başarıyla temsil ettiğiniz için, EuroCup 3 kupasını şehrimize ve ülkemize getirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum, sizlerle gurur duyuyorum " dedi.


OSMAN TOPRAK; "GAZİANTEP’İ EN BÜYÜK SPOR ŞEHRİ YAPACAĞIZ"


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak’da yaptığı konuşmada, böyle anlamlı bir yemek davetinden dolayı Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ve yöneticilerimize teşekkür ederek; "Öncelikle sizlere tekrardan teşekkür ederim, böylesi gurur verici kupayı şehrimize kazandırdığınız için. Bundan sonraki süreçte de sizler daha nice güzel kupaları şehrimize getirerek bizlere, şehrimize hediye edeceksiniz. Sizler aynı zamanda Gaziantep’i temsil ediyorsunuz, Gaziantep’in adını Avrupa’ya duyuruyorsunuz. Gaziantep adı anıldığında sanayi şehri gastronomi şehri olarak anılıyor ancak bizler Gaziantep’in aynı zamanda bir spor şehri olması içinde mücadele ediyoruz. Bunun içinde altyapıya da çok ciddi önem veriyoruz. Sporda gençlerin önü açıldığında ne kadar büyük yeteneklerin öne çıktığını görüyoruz, tesisleşmeye de bu doğrultuda devam edeceğiz. Gaziantep’in en büyük spor şehri olacağına ben inanıyorum ve burada sizler rol model olacaksınız. Tekrardan Büyükşehir Belediyesi adına sizlere yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı, kazanmış olduğunuz başarılardan dolayı teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum" dedi.


RAMAZAN TAŞKIN; "HEDEFİMİZ TÜRKİYE’DE ŞAMPİYON OLMAK"


Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı İdari Menajeri Ramazan Taşkın yaptığı konuşmada; "Bugün bizleri böyle güzel bir davetle gururlandırdınız, bu iftar yemeği ve katılımınızdan dolayı başta Sayın Vekillerimiz, Sayın Kulüp Başkanımız olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz. Bu kupayı sizlere armağan ettiğimiz için bizlerde çok mutluyuz. 2023-2024 EuroCup 3 elemelerinde C grubunda yer aldık, bu gruplardan sadece tek takım çıkacaktı. Almanya, İngiltere, İtalya ve Fransa takımlarını yenerek namağlup şampiyon olduk. Şimdi sırada Türkiye şampiyonluğunu hedefliyoruz, Türkiye’de şampiyon olarak kupayı Gaziantep’e getirerek Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz’a armağan etmek istiyoruz" dedi.




Almanya IWBF EuroCup 3 birinciliği onuruna verilen iftar yemeğinin ardından birincilik kupamızla hatıra fotoğrafı çektirildi.

Basın Fotoğrafları

Son Haberler